maanantai 23. helmikuuta 2009

Kytkykauppa espanjalaisittain

Lento Espanjaan sujui ilman ihmeempiä kommelluksia, mitä nyt lentoemäntä päivitteli turhan suuria käsimatkatavaroitamme (aijaa?). Autokin saatiin lentokentän vuokraamosta alle tunnin odotuksen jälkeen.

13 laukkua lähti reissuun ja yhtä monta löysi tiensä Malagan matkatavarahihnalle.Perille käyttömme varattuun huoneistoon (7. kerros merinäköalalla!) päästiin illan jo muuttuessa yöksi. Aamun valjettua näkymä olikin ihan mukava.Jo ennen lähtöä tehtiin päätös valaisukaluston rajaamisesta välttämättömään minimiin. Tärkein mukaan tullut valaisin oli Litepanels 1x1. C- tai mitään muutakaan ständiä ei mukaan tullut, joten luovat ratkaisut olivat tarpeen ensimmäisessä lokaatiossa. Vanha kunnon puinen naulakko toimi hyvin.Auringon laskiessa suuntasimme ottamaan maisemakuvia mahdollisimman korkealle kukkulalle. Ja olihan ne näkymät ihan jees."Adriannnnnnn!" Jari on tulessa.Lopuksi vielä siihen espanjalaiseen kytkykauppaan. Koska huoneistomme varusteisiin ei kuulu internet-yhteyttä eikä lähistöllä ole vapaita wlan-verkkoja, jouduin kävelemään kauppaan ja ostamaan paikallisen 3G-prepaid-liittymän.

Vaiherikkaan selittelyn jälkeen ("No, I don't want a phone handset. I've already got one. Only the SIM card, please.") kouraan jäi tosiaan kyllä tuo tarvitsemani SIM-kortti 3G-liittymällä, mutta myös uusi puhelin hintaan 1 e.

Nopea testi osoitti puhelimen toimintakyvyttömäksi muitten operaattorien SIM-korteilla. No, tulipahan edes yksi toimiva laturi. Kaipa sekin on vähintään euron arvoinen.Paikallisesta kaupasta löytyi myös legendaarisia PEZ-karkkiannostelijoita! Ja vielä Batmanin päällä varustettuna. Kyllä nyt kelpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti